ОСТАННІ НОВИНИ

Під завалами зруйнованого будинку залишилась принаймні одна особа. Доля ще одного мешканця невідома

|

Під завалами будинку на вулиці Костюка, 14, у якому сьогодні стався вибух, ще перебуває принаймні одна людина. Двох з трьох жінок, до яких добувалися рятувальники, вдалося визволити протягом останньої години. Одна з них перебуває у задовільному стані, у іншої пошкоджена рука. Ще з однією дівчиною, яка залишилась під завалами, рятувальники підтримують постійний словесний контакт.

Як повідомив керівник прес-центру ГУМНС у Львівській області Павло Василенко, є підозра, що у зруйнованому будинку може перебувати ще одна особа – чоловік літнього віку, жінку якого відвезли до лікарні, і місцеперебування якого досі не встановлено. Однак точної інформації, що він у момент вибуху перебував у будинку, у рятувальників наразі немає.

Нагадаємо, що сьогодні близько 16 години у житловому будинку на вулиці Костюшка, 14 стався вибух. Попередньою причиною вважається вибух газу в одній із квартир будинку. Внаслідок вибуху завалилися другий та третій поверхи триповерхового будинку. Всього у будинку шість квартир. За попередньою інформацією, постраждало десять людей, одна із потерпілих перебуває у важкому стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *