ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській опері виступить танцювальний ансамбль «Верховина» з Австралії

|

Танцювальний ансамбль «Верховина» Спілки Української Молоді Австралії вперше цього року в рамках туру Україною виступить у Львові. Як повідомляє прес-служба ЛМР, концертна програма розпочнеться 8 лютого о 18 годині у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Як повідомила керівник ансамблю «Верховина» Меланія Моравська, Львів буде останнім містом концертного турне Україною. У місті «Верховина» виступить разом з легендарним ансамблем «ВАТРА», якого у 1979 році заснував народний артист України, композитор Ігор Білозір.

В Україні концертне турне ансамблю «Верховина» розпочалося 28 січня в Києві. У програмі спільно з танцювальним колективом взяли участь тріо «Золоті ключі» у складі Ніни Матвієнко, Валентини Ковальської та Марії Миколайчук. Загалом концертна програма українського ансамблю танцю «Верховина» є відображенням минувшини України, її культурного надбання. До програми ввійшли твори відомого українського хореографа Павла Вірського, постановки мистецького керівника колективу Меланії Моравської, а також постановки з репертуару танцювальних колективів Волині та Полісся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *