ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт вулиці Мечнікова планують завершити до Великодня

|

Комісія інженерного господарства, транспорту і зв’язку доручила управлінню капітального будівництва провести перерахунок кошторисів ремонтних робіт вулиць Мечнікова, які проводитимуться у 2008 році, з врахуванням індексу інфляції та уточнення переліку робіт. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на голову комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку Василя Поповича. Оскільки проект, згідно якого проводилися ремонтні роботи вулиці Мечнікова, було виготовлено ще у 2005 році, то цього року кошторисна вартість робіт може суттєво збільшитись.

Члени комісії передбачають, що при відповідальному підході до ремонту по вулиці Мечнікова, ремонтні роботи там мають завершитись до Великодніх свят. Водночас, депутати наголосили про необхідність використання всіх правових механізмів, закладених у договорі з виконавцем робіт, щоб роботи виконувалися якісно та вчасно. На думку депутатів, замовники робіт також повинні нести відповідальність згідно гарантійних зобов’язань за виконану роботу в експлуатаційний період, яка є закладена в договорі.

Загалом, на ремонт вулиці Мечнікова у 2007 році з міського бюджету було виділено 6 мільйонів 738 тисяч гривень. За ці кошти було замінено електромережі, водогін, встановлено підпірну стіну поблизу військової частини, замінено бордюри та проведено ремонт каналізації. Натомість у бюджеті розвитку на 2008 рік закладено 5 мільйонів 526 тисяч гривень на завершення першого етапу ремонтних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *