ОСТАННІ НОВИНИ

Трамвай на Сихів їздитиме уже цього року?

|

На 2008 рік Сихівська районна адміністрація загалом одержала 1 млн 750 тис на ремонт доріг. Сюди ввійде ремонт як магістральних вулиць, так і внутріквартальних. Також з фонду бюджету розвитку цього року виділено кошти на запуск трамваю від вул. Стуса до вул. Навроцького. Про це сьогодні, 30 січня, під час прес-конференції повідомив голова Сихівської райадміністрації Іван Лозинський.

«Зокрема, ми плануємо 500 тис. грн витратити на внутріквартальні дороги, 300 тис. грн. на безпеку руху, встановлення турнікетів. Окрім того, хочемо замінити окремі об’єкти і провести поточний ремонт доріг, а це ще близько 300 тис.», – розповів І. Лозинський.

Щодо капітального ремонту вулиць, то цього року у Сихівському районі відремонтують вул. Скорини, де немає асфальтового покриття та вул. Гашека. «Окрім того, 200 тис. грн цього року передбачено на проектні роботи на продовження тролейбусної лінії до вул. Стрийської», – додав І. Лозинський.

Ще близько 1 млн 300 тис. грн виділено на розв’язку вулиць Стрийська-Луганська. Планують також цього року розробити проект робіт розв’язки вул. Хуторівка і Стрийська на 4 смуги. На цей проект передбачено ще 300 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *