ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові міліція затримала трьох юнаків, які важко побили чоловіка

|

Франківський райвідділ міліції затримав під час оперативних відпрацювань трьох юнаків, які самі зізналися у скоєнні грабежу та сильному побитті чоловіка. За повідомленням відділу зв’язків із громадськістю ГУ МНС у Львівській області, хлопці неодноразово потрапляли до уваги міліції за скоєння різноманітних правопорушень, проте відбувалися умовними термінами та виховними заходами.

Зокрема, 20 грудня, чотирнадцятирічні Сашко й Ігор та шістнадцятирічний Микола побили чоловіка та відібрали у нього 27 гривень. Потерпілий потрапив до лікарні із переломом гомілки та щелепи в трьох місцях. Про скоєння злочину малолітні хулігани зізнались самі, тому правоохоронці розпочали пошук потерпілого по міських лікарнях і, зрештою, знайшли у клінічній лікарні швидкої допомоги. Чоловік до цього часу заяви так і не подав, адже знаходився на стаціонарному лікуванні, та й, що дивно, не дуже і хотів її подавати. Його практично довелося вмовляти та переконувати.

«Всі три хлопці з неблагополучних сімей. Наприклад, наступного дня також за грабіж було затримано середнього брата наймолодшого Сашка, а два місяці тому за наркотики до міліції потрапив його старший брат. У Миколи батьки – пияки, а в Ігоря мати померла, батько у в’язниці, сам він живе або в тітки, або у квартирі, яка більше схожа на притон. Я майже впевнений, ще не пройде й півроку і Сашко з Ігорем знову потраплять до міліції за скоєння злочину», – прокоментував начальник Франківського РВ Віктор Кирилюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *