ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська політехніка» уклала угоду про співпрацю з іспанською компанією

|

НУ «Львівська політехніка» уклала рамкову угоду про співпрацю з іспанською компанією Joca Ingenieria y Construcciones, S.A. щодо створення Центру інженерії довкілля та водокористування. Як повідомляє прес-служба НУ «Львівська політехніка», підписи під документом поставили ректор університету Юрій Бобало та керівник компанії Гонсало Лопес Мартінес.

Мета співпраці зі Львівською політехнікою – розвиватися і брати участь у науково-дослідній роботі університету, а також допомагати йому у підготовці фахівців.

Центр інженерії довкілля та водокористування займатиметься технологіями водоочищення. Працюватиме на базі Політехніки, перебуватиме в структурі Інституту будівництва та інженерії довкілля на рівні з галузевими науково-дослідними лабораторіями. Керівна рада Центру має складатися з двох іспанців та трьох українців. Очолить її завідувач кафедри гідравліки та сантехніки Володимир Жук.

За угодою заплановано шість основних напрямів співпраці. Основне для Joca Ingenieria y Construcciones, S.A. – підготовка висококласних фахівців на європейському рівні, дослідницько-конструкторська робота, науково-дослідна робота над спільними темами, обмін навчальною та науковою літературою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *