ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович сподівається повернутися в крісло прем’єра вже незабаром

|

Голова фракції Партії регіонів, колишній прем’єр-міністр Віктор Янукович має намір повернутися у виконавчу владу незабаром. Про це він сказав на зустрічі із заступником держсекретаря США Деніелом Фрідом, передають «Українські новини».

Описуючи політичну ситуацію в Україні, Янукович відзначив, що вона досить складна, в першу чергу, через нестійку більшість у Верховній Раді.

Інформуючи про досягнення Кабінету Міністрів під час його прем’єрствування, Янукович сказав, що, на жаль, Кабміну не вдалося виконати все ті завдання, які перед ним стояли.

«На жаль, нам не вдалося реалізувати програму, яку ми відпрацювали в уряді, вона поки що залишилася на папері, але ми сподіваємося, що найближчим часом, коли прийдемо до влади, її реалізуємо», – відзначив він.

Він також повідомив американського колегу, що, незважаючи на деякі проблеми, українська влада і опозиція прагнуть дослухатися один до одного.

При цьому Янукович наголосив на важливості проведення українською владою тієї політики, яка б відповідала інтересам народу, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *