ОСТАННІ НОВИНИ

Начальника обласної міліції не впізнали у райвідділі

|

Начальника ГУМВСУ у Львівській області не впізнали в одному з райвідділів міліції Львова. Про це повідомляють джерела у правоохоронних органах.

За даними джерел, новий начальник міліції вирішив перевірити в неділю роботу одного з райвідділів Львова. Зайшов у цивільному і сказав черговому, що в нього біля райвідділу вкрали барсетку з грішми.

Найцікавіше, що ніхто у райвідділі нового начальника не впізнав і його почали легенько «футболити». Проте працівник карного розшуку, до якого потрапив начальник міліції, виявився сумлінним і чесно попередив його, що ймовірність розкриття такого злочину – 50/50 і спитав, чи буде потерпілий писати заяву, чи ні.

Усе з’ясувалося, коли «потерпілий» написав заяву і працівник міліції її прочитав. Відтак з цього приводу відбулася коротка просвітницька зустріч з працівниками райвідділу щодо того, як має бути організована робота у райвідділі, незважаючи на вихідні.

В. Пісний зазначив, що кожного понеділка він проводить прийом громадян у приміщенні управління, а щосереди виїжджає у два райони області для прийомів. Після того він проводить зустрічі з працівниками райвідділів, оповідаючи про ставлення людей до міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *