ОСТАННІ НОВИНИ

Тариф «Львівводоканалу» 1,57 грн визнали незаконним остаточно

|

Тариф 1,57 грн/м куб. води, який застосовував «Львівводоканал» у період з березня 2004 по листопад 2005 року, визнано незаконним остаточно та безповоротно. Як повідомляє прес-служба Громадського форуму Львова, це встановлено ухвалою Вищого адміністративного суду №К-38034/06 від 29.11.2007 р., яку Форум отримав у своє розпорядження.

Нагадаємо, що напередодні ГФЛ надіслав усім львів’янам листівку-інструкцію про те, як повернути переплачені за незаконним тарифом 1,57 кошти. Мешканцям, які відреагували та звернулися з вимогою зарахувати їхні переплачені кошти в рахунок наступних платежів, «Львівводоканал» відмовив, посилаючись на те, що у Вищий адміністративний суд України він скерував касаційну скаргу.

Оскільки в задоволенні цієї скарги ЛКП “Львівводоканал” відмовлено, виконком ЛМР більше не має жодних підстав та аргументів не повертати мешканцям переплачені кошти, вважає ГФЛ.

Щоб змусити виконком ЛМР виконати рішення суду та повернути львів’янам переплачені кошти, ГФЛ разом з юридичною фірмою „Козаков іпартнери” нещодавно скерував пакет документів до Європейського суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *