ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі демонтують вежу базової станції компанії МТС

|

Минулого року на даху приміщення приватної майстерні у Самборі компанія МТС розпочала монтаж базової станції системи мобільного зв’язку. Жителі багатоповерхівок з вулиць Франка та Грушевського, що розташовані неподалік, почали протестувати проти спорудження вежі.

Депутат міськради Ігор Зубрицький зібрав 500 підписів мешканців проти встановлення вежі. Виявилося, що міська влада дозволу на встановлення вежі не давала. Зв’язківці встановлювали вежу на підставі документів, виданих обласними службами та договором із власником приміщення.

Як повідомив власкор ZAXID.NET, коли вежу змонтували і вона запрацювала, самбірчани почали скаржитися на погану роботу телевізорів та на ймовірну шкоду здоров’ю.

Позаяк Самбірський міськвиконком дозволу на встановлення вежі не давав, то сесія міськради вирішила, що її необхідно демонтувати до 1 лютого. Крім цього, депутати затвердили договір, згідно з яким у майбутньому оператори мобільного зв’язку повинні відраховувати 5% від вартості будівництва вежі на користь міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *