Польські візи видаватимуть у кінотеатрі «Львів»?

|

Уже найближчим часом громадяни України можуть отримувати польські візи в приміщенні кінотеатру «Львів». Як повідомив сьогодні під час засідання президії Львівської обласної ради голова облради Мирослав Сеник, відповідну пропозицію він зробив Генеральному консулу Республіки Польща у Львові Вєславу Осуховскі. Щоправда, Генкосул наразі на пропозицію пана Сеника не відповів.

Для розміщення додаткових вікон для видачі польських віз, окрім вільних приміщень кінотеатру «Львів», за словами Мирослава Сеника, Генконсулу також запропонують вільні приміщення будинку культури ЛОРТА. Зокрема, йдеться про розміщення додаткових 15 вікон для видачі віз.

«Я стурбований тим, що так довго немає відповіді. Бо це питання, яке не терпить довгого розгляду. Генеральний консул у розмові зі мною більше схилявся до варіанту з кінотеатром «Львів», тому що він розміщений поряд із консулятом. Там є абсолютно незадіяні площі, які можна надати в оренду на півтора роки. Там є окремий вхід, і розміщення вікон для видачі віз не заважатиме відвідувачам, які прийшли в кінотеатр. У 6 незадіяних касах можна організувати прийом документів. Є вільні приміщення для роботи представників консуляту, які опрацьовуватимуть ці документи. Так що це цілком реально, але наразі Генеральний консул не відповів на нашу пропозицію», – зазначив Мирослав Сеник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *