ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спалили опудало члена виконкому

|

Працівники агрофірми «Провесінь», які сьогодні пікетували офіс «БМ –банку» у Львові, спалили під час пікету опудало керівника цього банку в Україні Віталія Ломаковича. Про це йдеться в повідомленні агрофірми «Провесінь». Віталій Ломакович, окрім цього, є членом виконавчого комітету Львівської міської ради.

Представники трудового колективу вважають В. Ломаковича причетним до, як вони стверджують, рейдерських атак на фірму. «Причетність Ломаковича до рейдерських наступів простежується ще в таких фактах. Кілька тижнів тому на прес-конференції рейдери дали брехливу заяву, що новий керівник «Провесні» – Анатолій Сопронюк. Ломакович – голова групи компаній «Оптіма», Сопронюк входить в структуру «Оптіма», – зазначено в повідомленні.

Пікетувальники стояли з гаслами «п. Лужков, виженіть з банку «Москва» Ломаковича, він ганьбить ваше ім`я», «Ломакович чемодан вокзал Тернопіль»; спалили опудало Ломаковича.

Як зазначено в повідомленні, акціонери ВАТ «Агрофірма «Провесінь» повідомлять мера Москви Лужкова і керівництво банку про рейдерську діяльність Ломаковича.

22 січня відбудеться зустріч з прокурором області Олексієм Баганцем, на якій він обіцяє розглянути всі вимоги пікетувальників. Також представники трудового колективу вирушать до Києва на зустріч із прем`єр-міністром Юлією Тимошенко. У разі подальшої бездіяльності влади представники трудового колективу вдадуться до безстрокового голодування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *