ОСТАННІ НОВИНИ

Ветерани УПА отримуватимуть доплати до пенсії і пільги за телефон

|

670 учасників бойових дій УПА та інвалідів УПА, які живуть у Львові, отримуватимуть з цього року доплати до пенсії у розмірі 400 гривень на місяць. Як повідомила під час прес-конференції начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Федорович, порівняно з минулим роком ці виплати збільшено удвічі – торік вони становили 200 гривень на особу.

На ці видатки в міському бюджеті Львова передбачено 3,304 млн гривень.

Також з нового року місто розширило перелік категорій, що отримуватимуть пільги за комунальні послуги. Дотепер ветерани національно-визвольних змагань мали 100% компенсацію за комунальні послуги. Тепер вдови ветеранів УПА і вдови політв’язнів матимуть 50% компенсацію за ці послуги.

Також 250 осіб з числа ветеранів УПА, вдовам УПА і вдовам політв’язнів за рахунок місцевого бюджету надаватимуть пільги з послуг зв’язку в розмірі 50% абонентської плати за користування квартирним телефоном і погодинної оплати місцевих розмов.

Також у бюджеті передбачено встановлення телефонів ветеранам УПА – їм це робитимуть за 20% вартості тарифів основних робіт і 50% додаткових робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *