ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція 8 років шукала злісного неплатника податків. Знайшла

|

Директора одного із підприємств Львівщини лише через 8 років притягнули до кримінальної відповідальності за несплату податків. За повідомленням відділу громадських зв’язків ДПА у Львівській області, підприємець умисно ухилився від сплати податків у розмірі майже 86 тисяч гривень.

Не сплачувати податки державі вирішив директор одного з приватних підприємств Львівської області. Так, під час здійснення фінансово-господарської діяльності підприємства, його керівник вирішив умисно ухилитися від оподаткування. Підприємець протягом 2000-го року приховував та занижував об’єкти оподаткування, а також вносив у офіційні документи неправдиві відомості та порушував чинне податкове законодавство.

За словами начальника слідчого відділу податкової міліції ДПА у Львівській області Михайла Шукоста, притягнути громадянина М. до кримінальної відповідальності стало можливим лише тепер, коли працівники УПМ області розшукали обвинуваченого. Оскільки він переховувався від слідства і був оголошений у розшук. Кримінальна справа з обвинуваченням направлена прокурору Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *