ОСТАННІ НОВИНИ

В’язні Сокальської колонії підпалили себе не через грубе поводження - офіційна версія

|

Начальник управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області Василь Ільницький спростував інформацію про те, що двоє в’язнів Сокальської колонії підпалили себе через грубе поводження з ними персоналу та погану якість питної води. По це він заявив під час прес-конференції у Львові.

За результатами попередньої перевірки, засуджені вчинили самопідпал через те, що в ни х забрали мобільні телефони. За словами В. Ільницького, засуджені це підтвердили сьогодні, 14 січня, у розмові з ним. Зараз обоє в’язнів перебувають в лікарні СІЗО у Львові, їх стан – стабільний. В одного з них обпечені 10% тіла, в іншого – 20%. В’язням, за словами керівника департаменту, надають всю необхідну медичну допомогу та ліки.

За словами В.Ільницького, звідки засуджені взяли речовину, завдяки якій вони здійснили самопідпал, з’ясовуватиме прокуратура Львівської області.

Нагадаємо, 13 січня о 10-й годині ранку двоє в’язнів загону №1 Сокальської виправної колонії №47, що у Львівській області, Державного департаменту України з питань виконання покарань облили себе бензином та підпалили , повідомляє ZAXID.NET .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *