ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародні змагання пам’яті Олексія Дем’янюка пройдуть у Львові

|

Міжнародні змагання з легкоатлетичних стрибків «Меморіал Олексія Дем’янюка» пройдуть у Львові. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, змагання проходитимуть 16 січня у спорткомплексі Львівського державного університету фізичної культури на вул. М. Черемшини, 17.

Як повідомив голова оргкомітету змагань, президент СК «Висота» Валерій Лебедюк, змагання з легкоатлетичних стрибків у висоту «Меморіал О. Дем’янюка» цього року проводитимуть у Львові всьоме пам’яті відомого українського спортсмена, майстра спорту міжнародного класу, учасника ХХІІ Олімпійських ігор 1980 р. в Москві. Щорічно турнір збирає 100-150 учасників з різних регіонів України та Білорусі та 400-500 глядачів – мешканців та гостей міста.

Учасниками цьогорічного турніру будуть: срібний призер Чемпіонату світу, учасник двох олімпіад Андрій Соколовський, учасник чемпіонату світу 2007 року Дмитро Дем’янюк, чемпіон Європи Андрій Пупса, чемпіон Білорусі Олександр Верютін, а також члени національних та юнацьких збірних команд України та Білорусі. Почесним гостем турніру очікують екс-рекордсмена світу, рекордсмена України у стрибках у висоту – Рудольфа Поварніцина. Родзинкою змагань стане протистояння володарів олімпійських ліцензій 2008 року Дмитра Дем’янюка та Олександра Нартова, а також рекордсмена турніру Андрія Соколовського.

У програмі змагань також заплановано проведення науково-практичного семінару фахівців з легкоатлетичних стрибків, юнацький та юніорський турнір зі стрибків у висоту, Гран-прі серед жінок та чоловіків. Також під час змагань спортивний клуб «Висота» нагородить найкращих спортсменів 2007 року, зокрема Дмитра Дем’янюка, Віктора Шаповала, Соломію Швед, Ірину Маланчук. Серед глядачів проведуть розіграш призів (головні призи – дві туристичні путівки за кордон).

Змагання проходитимуть за підтримки Львівської міської ради. З міського бюджету на проведення змагань надано 3,5 тисячі гривень. Початок змагань – о 10 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *