ОСТАННІ НОВИНИ

ПОРА пікетуватиме завтра польське консульство

|

Мітинг-пікетування Генерального консульства Республіки Польща у Львові розпочне завтра о 10 годині Громадянська партія «ПОРА». Як повідомив голова виконкому ЛОО ГП «ПОРА» В. Маліновський, під час мітингу планують прийняти звернення до консульства Республіки Польща, представництва МЗС України, голів Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації. Крім цього, відбудеться імпровізоване спорудження нової «Берлінської» стіни між Україною та Польщею.

«Пора» закликає керівників України та Республіки Польща терміново вжити заходів для нормалізації ситуації. Крім цього, ПОРА вимагає, щоб:

1. Верховна Рада України негайно ратифікувала угоду про спрощений перетин кордону між Євросоюзом та Україною.

2. Міністерство закордонних справ України уклало двосторонню угоду між Україною та Республікою Польщею про малий прикордонний рух, таку, яка діє сьогодні з Угорщиною та підготовлена із Словаччиною.

3. Львівська обласна рада, Львівська обласна адміністрація, Кабінет Міністрів України розробили та прийняли державну програму розвитку прикордонних територій, яка б забезпечила їх жителям альтернативні до торгівлі з Польщею засоби економічного розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *