ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали попередили Тимошенко про відповідальністю за смерть і каліцтво людей біля Ощадбанків

|

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман розцінює випадки побиття та смерті людей у чергах до Ощадбанку як наслідок непродуманої і непідготовленої «акції» Тимошенко і закликає прем’єра припинити процес повернення вкладів доти, коли його можна буде реалізувати безпечно, повідомляє прес-служба ПР.

«Перші повідомлення преси про смерть людей у чергах до Ощадбанку, перші побиття працівників банку обуреними громадянами, які повірили в чудо Юлії Тимошенко, яка пообіцяла негайно виплатити втрачені грошові вклади, не можуть не тривожити», – заявляє Ганна Герман.

Ці трагедії, зазначає пані Герман, – «свідчення того, як ставка на піар за будь-яку ціну, навіть за ціну людського життя, може спричинити непоправне горе для окремих людей і цілих соціальних груп».

«Непродумана акція, непідготовленість банків, брак реальних грошей та поспіх, з яким Юлія Тимошенко вирішила продемонструвати свої здібності робити економічне чудо – це суспільно небезпечні експерименти, за які довірливі громадяни можуть заплатити здоров’ям і навіть життям», – заявляє депутатка.

Відтак, Ганна Герман застерігає Тимошенко, що смерть і каліцтво людей не лише залишаться на її сумлінні. «За це треба буде нести відповідальність перед законом», – говорить вона.

Тому, вважає депутат, Тимошенко повинна або негайно відрегулювати процес виплат, або чесно зізнатися людям, що акція виплат не підготовлена, як належить, і тому процес треба тимчасово призупинити, щоб повернутися до нього тоді, коли можна буде реалізувати ідею без небезпеки для життя людей.

Як повідомлялось, у Запоріжжі в черзі в Ощадбанк помер літній чоловік, передає «proUA».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *