ОСТАННІ НОВИНИ

ДТП неподалік села Сможе: один труп і троє потерпілих

|

Під час зіткнення автомобіля «ВАЗ-21093» та «Мерседес-Бенц-312-Спрінтер», що трапилося вчора ополудні неподалік села Сможе Сколівського району, загинула одна особа, а з тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні доправили ще троє. Про це повідомляє ГУ МВС у Львівській області.

ВАЗ-21093, за кермом якого перебував житель Волинської області, зіткнувся з “Мерседес-Бенц-312-Спрінтер”, що рухався назустріч. За кермом «Мерседеса» був мешканець Чернівецької області.

Унаслідок зіткнення загинув один із пасажирів «ВАЗ-21093» (25-річний мешканець Волинської області), а в реанімаційне відділення Сколівської районної лікарні були доправлено:

– 24-річного водія легковика із закритим переломом лівого стегна, забоєм грудної клітки, закритою черепно-мозковою травмою і струсом головного мозку;

– 27-річного пасажира цієї ж автівки із закритим переломом плечової кістки, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і травматичним шоком.

До тієї ж лікарні з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана голови та забій шийного відділу хребта потрапив 52-річний пасажир бусика, мешканець Чернівецької області.

Одразу після того, як з автомобіля “ВАЗ-21093″ витягнули людей, він спалахнув і невдовзі його повністю згорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *