ОСТАННІ НОВИНИ

Відновлено подачу води до більшості районів Львова

|

Подачу води у Франківський, Залізничний, Шевченківський райони та центральну частину міста відновили сьогодні зранку, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Натомість у Сихівському районі тривають заплановані роботи із введення в експлуатацію нового водопроводу на вулицю Вернадського, внаслідок яких подачу води у мікрорайон буде припинено до 21 години сьогоднішнього дня.

Учора, 27 грудня, трапилась аварія на магістральному водогоні, який подає воду зі Стрийського водозабору. Внаслідок пошкодження стику водопроводу поблизу села Деревач за 20 км від Львова відбувся великий витік води, який призвів до зменшення об’єму подачі води у місто. Зокрема, з пониженим тиском здійснювалось водопостачання Франківського, частково Залізничного, Шевченківського району, центральної частини міста.

Як повідомили у комунальному підприємстві, було вжито усіх заходів для відновлення водопостачання та зменшення наслідків аварії. Зокрема, увечері 27 грудня працювало 6 водовозок у мікрорайонах вулиць Княгині Ольги, Наукова, Пулюя та на Привокзальній.

Для ліквідації аварії задіяли 20 слюсарів АВР та 5 одиниць техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *