ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер лижників возитиме «Тростян» сполученням Львів-Стрий-Славське

|

На свій перший рейс Львів-Стрий-Славське з Львівського приміського вокзалу виїхав сьогодні новий електропоїзд «Тростян». Як повідомив начальник Львівської залізниці Михайло Мостовий, потяг курсуватиме у святковий період (з 28 грудня до 9 січня) щоденно, а після свят возитиме львівських лижників до Славського у п’ятницю, суботу та неділю. Крім того, в інші дні поїзд зможуть замовити туристичні фірми чи інші організації.

Квиток зі Львова до Славського на поїзд «Тростян» коштуватиме 16 гривень 96 копійок. Зі Львова він виїздитиме о 8.02 , і вже за півтори години пасажири електропоїзда будуть на кінцевій станції. Зі Славського до Львова поїзд вирушатиме о 18.00.

У поїзді, як повідомив М.Мостовий, 700 сидячих місць, до того ж, тут передбачено місце для лижного інвентаря. Вартість електрички, виготовленої на «Луганськтепловозі» – 300 мільйонів гривень.

Після закінчення гірськолижного сезону начальник Львівської залізниці планує відправити «Тростян» на інші приміські напрямки, де буде відчуватись потреба в додаткових вагонах.

Крім того, в лютому Львівська залізниця має намір купити ще один такий електропоїзд, який курсуватиме в напрямку Стрия чи Мостиськ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *