ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче шукати компроміс із керівництвом «Південного»

|

Міський голова Львова Андрій Садовий планує провести переговори з керівництвом ринку «Південний» для пошуку компромісу. Про це він сказав сьогодні під час брифінгу для журналістів.

«Ми сядемо за стіл переговорів із керівництвом ринку і шукати компроміс. Я думаю, що пан Писарчук є мудрий чоловік, і цей компроміс буде знайдено», – сказав він.

Міський голова сказав, що зараз проводять чітку інвентаризацію майна і наступного тижня він дасть доручення, «які дадуть можливість урегулювати ці питання».

«На сьогодні жодного дозволу на будівництво жодної споруди на землях Львова, де нині функціонує ринок «Південний», вони не мають. Це все – самобуди. Я пропоную їх узаконити, тому що на «Південному» працює багато людей, тому треба амбіції скинути в сторону і шукати компроміс», – сказав А. Садовий.

Сьогодні засновник ринку «Південний», народний депутат Петро Писарчук оприлюднив відкритого листа до міського голови Львова. У цьому документі П. Писарчук звинувачує керівника міста в рейдерстві проти найбільшого у Львові торгового комплексу і небажанні узаконити землю, на якій розміщено комплекс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *