ОСТАННІ НОВИНИ

З нового року в Городку і Сокалі за електрику платитимуть без квитанцій

|

ВАТ „Львівобленерго” з січня наступного року впроваджує безквитанційну форму оплати в містах Городку і Сокалі, повідомляє відділ корпоративних зв’язків компанії.

Щоб оплатити за спожиту електроенергію, споживачам цих міст достатньо лише завітати в найближчий пункт прийому комунальних платежів і назвати свою адресу та прізвище, ім’я, по батькові. Оператор повідомить про кількість спожитих кіловат-годин та суму до оплати з урахуванням боргу, пільг та субсидій, якщо такі надають. У разі оплати оператор видає квитанцію про здійснення платежу. Крім цього, у разі необхідності споживач може отримати повну роздруківку з інформацією про здійснені нарахування за спожиту електроенергію.

Енергетики вважають, що нова форма розрахунків зі споживачами дає низку переваг: можливість оплати рахунків, починаючи з 5 числа поточного місяця; оперативність надходження інформації в базу даних РЕМ про розрахунок за спожиту електроенергію вже наступного дня після оплати; зникають проблемні питання, пов’язані з втратою чи пошкодженням квитанції про оплату. При цьому споживачів не звільняють від зобов’язань оплачувати рахунки до 25 числа кожного місяця.

Із запровадженням безквитанційної форми оплати в Городку та Сокалі кількість міст, де діє нова система розрахунків за спожиту електроенергію, зросте до п’яти. Нова форма оплати стала можливою завдяки розробці дочірнім підприємством ВАТ „Львівобленерго” „Львівенергософт” спеціального програмного забезпечення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *