ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада вимагає пояснень щодо спроби арешту працівників евакуатора

|

Львівська міська рада вимагає пояснення щодо факту затримання працівників ЛКП «Муніципальна дружина». Як повідомляє прес-служба міськради, сьогодні на вул. Степана Бандери, 47 працівники ЛКП «Муніципальна дружина» евакуювали автомобіль «Фольсваген Пасат» з номерним знаком ВС2913АС, який був незаконно припаркований у місці, де стоїть заборонний знак .

За інформацією ЛКП «Муніципальна дружина», під час евакуації до працівників підійшли представники міліції з безпідставною вимогою припинити евакуацію авто. У цій вимозі їм було відмовлено, відтак службовий автомобіль управління МВС у Львівській області евакуювали та доставили на штрафмайданчик. Після цього працівників ЛКП «Муніципальна дружина» намагалися заарештувати.

Працівників ЛКП «Муніципальна дружина» доставили в Галицькій райвідділ міліції, де вони дали пояснення і були потім відпущені.

Управління муніципальної дружини заявляє, що евакуація відбувалася законно. Львівська міська рада вимагає пояснень від правоохоронців з приводу безпідставного затримання представників ЛКП «Муніципальна дружина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *