ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак скасував наказ щодо перевірок підприємств

|

Представництво Держкомпідприємництва України у Львівській області c ьогодні погодило з в. о. начальника Головного Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів М. Сендаком питання відміни наказу щодо організації проведення перевірок. Про це повідомляє представництво Держкомпідприємництва.

Як зазначають у Держкомпідприємництві, М.Сендак скасував наказ, який порушує принцип об’єктивності та неупередженості здійснення державного нагляду (контролю), що закріплений в законодавстві України. Адже з сьогоднішнього дня вступає в дію Закон України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

«Усі перевірки, які плануються органами нагляду та контролю повинні здійснюватися відповідно до цього закону. Головне Львівське обласне управління у справах захисту прав споживачів це чудово розуміє і підтримує позицію Представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області в тому, що їх наказ про перевірки підприємців має бути відмінений. Дякуємо нашим колегам за таку позицію», – зазначив радник Голови Держкомпідприємництва України Ярослав Кашуба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *