ОСТАННІ НОВИНИ

Для самотніх львів’ян Святвечір влаштують у католицькому університеті

|

По-християнськи провести Святий вечір зможуть близько 100 львів’ян, які не мають рідних чи з різних причин позбулися домівки. Про це повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ.

На Святу вечерю з молитвою, колядками та дванадцятьма стравами їх запросить у неділю, 6 січня, Український Католицький Університет. Святковий настрій створюватиме вертеп із села Оброшина, що вже не один рік активно співпрацює з організаторами акції.

Отримати запрошення на вечерю можна буде в храмах Львова, парохи яких сприяють тому, щоби найбільш знедолені змогли зустріти першу різдвяну зірку в родинній атмосфері.

Як розповів один із координаторів акції, студент ІІІ курсу філософсько-богословського факультету УКУ Степан Дубас, Святвечір для самотніх підтримують і львівські підприємці, які надають спонсорську допомогу грішми та продуктами.

Традицію влаштовувати Святвечір для самотніх започаткували вісім років тому студенти УКУ спільно з благодійним фондом “Відлуння”, що діє при університеті. Відтоді ця акція, волонтерами якої є також спудеї інших вищих навчальних закладів Львова, стала невід’ємним елементом студентського життя.

Свята вечеря для самотніх розпочнеться о 15.00 у корпусі філософсько-богословського факультету УКУ на вулиці Хуторівка,35.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *