ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця погрожує скасувати деякі рейси електро- та дизель-поїздів

|

Львівська залізниця скасує деякі рейси електро- та дизель-поїздів, повідомляє прес-центр компанії. Причиною є відсутність належної компенсації та постійна заборгованість обласних та міських адміністрацій за перевезення пасажирів-пільговиків.

Залізниця постійно зазнає чималих збитків, тому рішення про можливе скасування потягів, на думку залізничників, є абсолютно обґрунтованим. Зокрема, на сьогоднішній день Львівська залізниця надала послуги із перевезення студентів на суму 10 786,8 тис. грн., а отримала компенсації від міністерства освіти і науки на суму 4 900,0 тис. грн. Борг становить 7,792 млн грн.

Особлива ситуація для Львівської залізниці склалася із Тернопільською міською радою. Та, рішенням своєї сесії, вирішила зменшити річну суму компенсаційних виплат на пільговий проїзд залізничним транспортом для окремих категорій громадян на 100 тисяч гривень.

Львівська залізниця закликає Тернопільську міську раду переглянути своє рішення щодо зменшення суми компенсаційних виплат, інакше підприємство буде змушене також вдатися до відповідних кроків, тобто скасувати деякі рейси дизель- та електропоїздів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *