ОСТАННІ НОВИНИ

Житловий масив «Сріблястий» наступного року отримає цілодобове водопостачання

|

Завдяки запущеній в роботу котельні, що на вул иці Патона, 2а покращ ено теплозабезпечення житлового масиву в районі вул иць Армавірської, Городоцької, Сигнівк и та Патона. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Замість зношених, малопродуктивних котлів встановлено три нові котли німецької фірми Wiessmann потужністю 9 МВт кожний. До кінця року запу стять в роботу останній котел (загальна потужність 27 МВт). Це значно покращить якість та надійність теплозабезпечення житлового масиву вулиці Сріблястої.

Для реконструкції котельні цього року використано 9 млн 874 тис., з державного бюджету – 7мільйонів 664 тис. гривень, решту з міського. Загальна вартість – 16 млн 68 тис. грн. Торік було освоєно 1,5 млн грн.

«Наступного року нам потрібно реконструювати три центральні теплові пункти, відремонтувати теплові мережі. Ще не закінчені будівельні роботи. Після закінчення реконструкції котельні мешканці житлового масиву вулиці Сріблястої та прилеглих вулиць матимуть цілодобово гарячу та холодну воду», – зазначив директор ЛКП «Залізничтеплоенерго» Мирон Терех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *