ОСТАННІ НОВИНИ

Кашуба вступився за власників кіосків

|

Представництво Держкомпідприємництва України у Львівській області вважає, що міський голова Львова А. Садовий та депутати Львівської міської ради повинні першочергово розглянути на наступній сесії проект ухвали «Про затвердження правил розміщення малих архітектурних форм для здійснення підприємницької діяльності у місті Львові та порядку надання дозволів на відкриття об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг» та прислухатись до позиції підприємців, які працюють в МАФах. Про це йдеться у повідомленні прес-служби представництва.

Як зазначив голова представництва Ярослав Кашуба, проект цього документа впродовж останніх місяців розробляла комісія, до складу якої входили працівники мерії, депутати, підприємці та уповноважені представництва Держкомпідприємництва у Львівській області.

«Дивним було б прийняття іншого рішення, адже інші варіанти не обговорювалися. Також треба врахувати, що будь-який новий проект буде регуляторним актом, а отже, він вступить в дію не раніше ніж за 30 днів після прийняття міською Радою» – зазначив Я.Кашуба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *