ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому передали Вифлеємський вогонь миру

|

Сьогодні представники Львівської станиці національної скаутської організації «Пласт» урочисто передали міському голові Львова Андрію Садовому Вифлеємський вогонь миру, передає прес-служба міської ради. Вогонь запалили в кабінеті міського голови, де він горітиме протягом усіх різдвяних свят. Далі вогонь передаватимуть й в інші установи Львова.

«У Львові вже стало доброю традицією розповсюджувати Вифлеємський вогонь миру напередодні новорічних та різдвяних свят. Минулого року увесь час, коли він горів, в кабінеті побільшало тепла, миру та злагоди. Отож, закликаю усіх львів`ян запалити цей вогник у своїх домівках», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Щороку австрійські скаути беруть Вогонь на місці народження Ісуса Христа у Вифлеємі, а далі транспортують його літаком до Австрії. Після урочистостей у Віденському Кафедральному соборі естафета передається до сусідніх країн.

Цього року пластуни дев’ятий рік поспіль беруть Вифлеємський Вогонь Миру від польських скаутів і передають його українській громаді, церквам, несуть до дитячих притулків, лікарень, щоб ті, хто перебувають далеко від своїх родин, могли відчути тепло Вифлеємської зірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *