ОСТАННІ НОВИНИ

Ніна Матвієнко та Роксолана Богуцька надали лоти для «Аукціону надій»

|

Відомі українці для студентського «Аукціону надій» надали ще два лоти. Свої лоти надала народна артистка України Ніна Матвієнко та відомий модельєр-дизайнер Роксолана Богуцька, повідомляє прес-служба Університету банківської справи НБУ.

Радо відгукнулася на студентський захід Ніна Матвієнко. Народна артистка передала ексклюзивну авторську книгу, якої не знайти в продажі. У книзі під назвою «Ой виорю нивку широкую» вперше опубліковано фрагменти з приватних листів і записів із щоденника народної артистки, а також її літературні нариси та етюди, нотатки з гастролей світом та відгуки шанувальників. До лоту додано й музичні диски Ніни Матвієнко.

Роксолана Богуцька надала для аукціону ексклюзивні речі з останньої колекції весна-літо 2008. Ця колекція, презентована на Українському тижні моди, мала шалений успіх і практично всю її вже розкупили. Відомий модельєр передала студентам кептар із велюру та хутра лами, на звороті якого – яскрава вишивка шовком з буковинським орнаментом. Також до лоту додано шкіряний пояс ручної роботи, створений за мотивами української витинанки.

Нагадаємо, що благодійний «Аукціон надій» відбудеться 26 грудня, його вже вдруге організовують студенти Львівського інституту банківської справи УБС НБУ. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю інкубаторів для виходжування недоношених немовлят. Свої лоти вже пожертвували відомі державні діячі України, зірки культури, спорту, шоу-бізнесу. Загалом зібрано 10 лотів, стартова ціна кожного з них – 1000 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *