ОСТАННІ НОВИНИ

Через виші Львівщини затягується реєстрація учасників незалежного оцінювання

|

Реєстрація на незалежне оцінювання знань на Львівщині відбувається занадто повільно, оскільки вищі навчальні заклади затягують з подачею переліку іспитів, необхідних для вступу. Як повідомила на засіданні сьогодні на прес-конференції директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, з 24 вишів Львівської області такий перелік подали тільки 9.

Окрім того, затягується реєстрація учасників незалежного оцінювання через відсутність бланків на паспорти особам, що досягли 16-річного віку. А саме за паспортними даними відбувається реєстрація.

Станом на 20 грудня у Львівській області зареєструвалися тільки 20 тисяч учасників. Це випускники шкіл Львівської, Волинської та Рівненської шкіл, а також випускники попередніх років.

«Загальна кількість усіх випускників у цьому регіоні становить 70 тисяч. Якщо врахувати, що не всі вступають до вищих навчальних закладів, бо є система профосвіти, то приблизно 60 тисяч мають бути учасниками зовнішнього оцінювання. 31 грудня термін продовжили до 20 лютого, але ми сподівалися, що на перше січня 50 % уже зареєструються. А зараз маємо тільки третину», – сказала Лариса Середяк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *