ОСТАННІ НОВИНИ

Упродовж року до дисциплінарної відповідальності притягнули 222 податківців

|

222 працівників ДПА у Львівській області притягнули до дисциплінарної відповідальності цього року, а дев’ятьох змінили за матеріалами роботи управління боротьби з корупцією в ОДПС ДПА у Львівській області. Про це повідомляє сайт ДПА у Львівській області.

Працівники управління здійснили 321 перевірку кандидатів на посади в податкову службу, підвищення по службі, зайняття керівних посад, за результатами яких призначення 25 кандидатів не погоджено.

На підставі проведених співробітниками підрозділів по боротьбі з корупцією за січень-листопад 2007 року 152 службових розслідувань та перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 222 працівники ОДПС, у тому числі 9 осіб звільнено.

Протягом 11 місяців 2007 року за матеріалами підрозділів по боротьбі з корупцією судами притягнуто до адміністративної відповідальності 17 податківців.

З початку року розглянуто 18 звернень від громадян (з них підтвердилось – 4). За матеріалами управління порушено 6 кримінальних справ. Виявлено 9 фактів порушення податкового законодавства. В результаті вжитих заходів донараховано до бюджету близько 500 тис. грн. та попереджено незаконних виплат 230 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *