ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія вимагає додаткові документи від учасників «стадіонного» конкурсу

|

Конкурсна комісія з відбору інвестора для будівництва стадіону у Львові для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року вимагає додаткову інформацію від учасників конкурсу – швейцарської компанії «Implenia Global Solution LTD» та австрійської «Alpine BAU GmbH».

Як передає прес-служба міської ради, таке рішення одноголосно прийнято під час чергового засідання комісії, яке відбулося сьогодні. Зокрема, компанія «Alpine BAU GmbH» повинна надати інформацію щодо можливостей збільшення місткості запропонованого нею проекту до 40 тис. глядачів.

Натомість, компанії “Implenia Global Solution LTD” запропоновано конкретизувати перелік та місцезнаходження об’єктів, які компанія планує збудувати поруч зі стадіоном. Обом компаніям рекомендовано також деталізувати бізнес-плани запропонованих проектів, які, на думку більшості членів комісії, повинні ширше та конкретніше розкривати перебіг їх реалізації. Компанії повинні надати додаткову інформацію до понеділка, 24 грудня.

«Загалом ми задоволені якістю представлених проектів. Нам є з чого вибрати, і це найголовніше», – повідомив голова комісії, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка. Наступне засідання комісії відбудеться вже наступного тижня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *