ОСТАННІ НОВИНИ

Наркоділки і далі провадять свій бізнес на Львівщині – Цимбалюк

|

Понад 657 кілограмів наркозасобів вилучили з незаконного обігу співробітники ГУ МВСУ у Львівській області. Як повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник Головного управління Михайло Цимбалюк, це на майже 400 кілограмів більше, ніж у 2006 році. «Це свідчення того, що наркоділки й далі провадять свій бізнес», – прокоментував Михайло Цимбалюк.

Водночас новопризначений начальник управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВСУ у Львівській області Борис Луценко, упродовж року на оперативний облік працівники міліції поставили 849 осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків. Крім цього, виявлено понад 1 тисячу 900 злочинів, пов’язаних з наркотиками.

Співробітникам міліції вдалося припинити діяльність двох підпільних нарколабораторій та знешкодити 49 наркопритонів, зокрема 30 осередків виготовлення наркотиків. Крім цього, у 2007 році викрито два міжнародні контрабандні канали надходження наркотичних засобів та психотропних речовин в Україну з Польщі та Росії.

За словами Бориса Луценка, цього року порушено вісім кримінальних справ щодо осіб, які втягують у наркоманію інших, з яких дві справи за схиляння до вживання наркотиків неповнолітніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *