ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять службу для контролю за будівельними та ремонтними роботами

|

Службу контролю за ремонтно-будівельними роботами планують створити при районних адміністраціях Львова, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Ця служба має контролювати якісне та своєчасне відновлення об`єктів благоустрою після проведення будівельних та ремонтних робіт.

Про те, як працюватиме служба і як надаватиме послуги, говоритимуть у понеділок, 24 грудня, під час громадських слухань.

«Ця служба здійснюватиме контроль за виконанням робіт під час будівництва чи ремонту підземних мереж, шляхового покриття тощо. Вона стежитиме за тим, щоб вчасно і якісно було відновлено дорожнє покриття чи інші елементи благоустрою після виконання робіт, а також контролюватиме їх перебіг. Колись ці функції виконувала інспекція благоустрою, пізніше обов’язки було покладено на районні адміністрації, зокрема на комунальні відділи, що не є їхніми функціональними обов’язками. Для того, щоб упорядкувати цю роботу та встановити єдині тарифи на послуги, ми створюємо таку службу», – повідомила в. о. начальника відділу благоустрою Надія Кривошапова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *