ОСТАННІ НОВИНИ

В обласній клінічній лікарні освятили каплицю Святого Миколая

|

Освячення каплиці Святого Миколая у відділенні новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні відбулося вчора, у день Святого Миколая. Як передає прес-служба Львівської архієпархії УГКЦ, чин освячення провів архієпископ Ігор (Возьняк) разом з отцем Михайлом Цегельським, який опікується каплицею.

Першочергово каплиця буде обслуговувати потреби хворих з пологового корпусу, проте вона відкрита для всіх бажаючих.

У коментарі для прес-служби Львівської архієпархії Олександр Лемішко, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні, зазначив: “Я тішуся з того, що в нашій лікарні відкрито першу каплицю і переконаний, що лікарня буде під опікою Господа Бога та Святого Миколая. Це дозволить нам краще виконувати свою працю та надіятися на кращий поступ”.

Владика Ігор закликав лікарів дбати про своє збагачення Богом та допомагати хворим, котрі звертаються про допомогу, щоб бути здоровими в тілі. Крім того, проповідник застеріг працівників лікарні перед тим, “щоб ніколи не стати особами, які заборонили ненародженим приходити на світ… Хай Господь благословить вас, як оборонців життя, як людей, котрі приносять радість через повернення здоров’я ближнім, через приймання нового життя на свої руки, у свої обійми”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *