ОСТАННІ НОВИНИ

Українці мають талант до підробки документів, вважає консул Польщі

|

Вміння підробляти документи – одна з великих спеціалізацій українського народу – вважає генеральний консул республіки Польща у Львові Вєслав Осуховскі. Про це він сьогодні заявив під час прес конференції.

Разом з тим генеральний консул закликав і попередив громадян України про те, що підробка будь-яких документів чи фальсифікація підписів може призвести до того, що шахрай вже не зможе в’їхати ані до Польщі, ані до іншої країни шенгенської зони.

„Краще спробуйте переконати працівника консульства Польщі, що вам справді потрібно в’їхати на територію нашої держави. Бо іноді то справді перетворюється на трагедію – коли людину за намагання ввести в оману працівника консулату вносять в базу даних і позбавляють можливості в ’ їхати до Республіки Польща. Тоді ми вже не можемо допомогти в даній ситуації.”

“Раніше так робили і громадяни Польщі, коли в них з ’ явилась можливість їхати на Захід. Людина в біді не дивиться на право. Вона отримує візу, їде шукати кращої долі і залишається там так довго ? як вдасться.”

“Українці талановиті в підробці документів” – каже генеральний консул Польщі. За його словами, у Львові були випадки, коли люди незаконно отримували по дві, три польські візи, і лише тоді працівники консульства знаходили порушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *