ОСТАННІ НОВИНИ

«Концерн Галнафтогаз» ліквідував тернопільську філію

|

На зборах акціонерів ВАТ «Концерн Галнафтогаз» затвердили рішення про ліквідацію Тернопільської філії, передає прес-служба концерну. Таке рішення прийнято з метою укрупнення власних філій, аби оптимізувати управлінські витрати.

Головуючий на зборах генеральний директор «Концерну Галнафтогаз» Юрій Кучабський повідомив, що в зв’язку з придбанням концерном 100% акцій ТОВ «Террін» – компанії, яка працює над розвитком та обслуговуванням мережі ресторанів французької кухні « A la minute » на заправках «ОККО», прийнято рішення внести зміни до статуту цієї компанії.

Також для того, аби активно розвивати магазини при АЗК «ОККО», акціонери створили окреме підприємство «Тобі-ГНГ», яке повністю провадитиме цей напрямок.

Участь у зборах компанії взяли акціонери та їхні представники, які сумарно володіють 78,21% від загальної кількості голосуючих акцій.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” www.galnaftogas.com– один з найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 200 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 236 АЗС і 15 нафтобаз. АЗС Компанії розташовані у 17 областях України, а також в Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *