ОСТАННІ НОВИНИ

Дві компанії претендують на будівництво стадіону у Львові

|

У конкурс і на будівництво стадіону до Євро-2012 братимуть участь дві компанії: швейцарська “Імпленія” та австрійська «Альпіне Бау Гмбх» . Представники «Імпленії» пропонують будівництво стадіону на 32 тисячі місць за 150 мільйонів євро і гарантують що вони виконають ці роботи до червня 2010, хоча й кажуть, що часу є дуже мало.

Натомість представник «Альпіне» сказав, що вартість стадіону і парковки біля нього становитиме 102 мільйони євро і відзначив, що фірма має досвід будівництва стадіонів такого класу в такі стислі терміни.

Відтак обидві пропозиції після попереднього розгляду членами комісії були прийняті. Комісія дала доручення відповідним департаментам міської ради детально перевірити відповідність поданої документації конкурсним вимогам.

Наступне засідання комісії призначено на п’ятницю, 21 грудня. Як сказав голова комісії, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, тоді буде заслухана інформація від департаментів і будуть прийняті подальші рішення. Водночас він не висловив впевненості у тому, що у п’ятницю буде прийняте остаточне рішення щодо переможця.

За його словами, комісія має час все ретельно зважити до наступного засідання сесії міської ради, яке відбудеться 27 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *