ОСТАННІ НОВИНИ

72 млн. грн. потрібно управлінню житлового господарства для капремонтів на наступний рік

|

39 мільйонів 550 тисяч гривень було надано цього року з міського бюджету та бюджету розвитку на виконання робіт із капітального ремонту житлового фонду Львова. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив в. о. начальника управління житлового господарства Іван Квик.

За словами Івана Квика, за ці кошти були проведені капітальні ремонти 331 будинку, ще в 163 будинках завершуються капремонти. Як зазначив пан Квик, загалом цього року було передбачено ремонт 569 будинків – рекордна цифра за останні 15 років.

Крім цього, за вказані кошти був проведений ремонт покрівель у 113 будинках, у 123 будинках були проведені протиаварійні роботи різного характеру. Зокрема, ремонт каналізаційних систем, підсилення фундаментів, влаштування гідроізоляції, стягування стін тощо. Також цього року у 14 будинках було проведено утеплення торцевих стін.

Що ж стосується історичної забудови центральної частини міста, то тут протягом поточного року ремонтні роботи було виконано у 22 будинках.

Водночас Іван Квик наголосив, що передбачених у цьогорічному бюджеті коштів виявилося замало для того, аби привести до ладу житлове господарство Львова. «Виконання робіт управлінням житлового господарства набагато відстає від тих проблем, які є. Якщо бюджет управління залишиться в таких межах як і цього року, то ми і надалі відставатимемо від цих проблем», – наголосив він.

Відтак, Іван Квик зазначив, що за підрахунками управління наступного року на капітальні ремонти житлового господарства необхідно передбачити 72 мільйони гривень – майже вдвічі більше, ніж цього року. «Якщо депутати поставляться з розумінням до цієї цифри, то це буде великий прогрес для житлового господарства», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *