ОСТАННІ НОВИНИ

Миколай завітав і до сиріт Залізничного району

|

Д ітей-сиріт Залізничного району учора відвіда в Святий Миколай. «Солодку» акцію для дітлахів організували залізнична організація Української народної партії, ГО «Спільнота» та «Червоний хрест». Про це повідомляє прес-служба ЛМО Української Народної Партії.

Як розповів голова залізничної організації УНП Іван Парійчук, акція набула ажіотажу – зала, де відбувалося театралізоване дійство, була переповнена. Подивитись на Святого Миколая захотіли не тільки малята, а й їхні батьки .

Загалом дітям-сиротам у Залізничному районі Миколай роздав сотню подарунків.

Після цього на «диво-колісниці» Святий Миколай прибув до житлового масиву Білогорща, де у цей час відбувався концерт. Традиційно дійство закінчилося роздаванням подарунків. Відтак у Білогорщі Миколай залишив приблизно 300 солодких пакунків.

Окрім Миколая, на акцію до Білогорщі завітали новопризначена голова Залізничної райадміністрації Ірина Чімілова та депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк.

«Свято Миколая у Білогорщі – результат нашої зустрічі з мешканцями. Люди зрозуміли, що досягти чогось може тільки згуртована громада. Власне, завдяки об’єднанню в таку маленьку спільноту сотні дітей змогли отримали подарунки», – прокоментував подію Ю.Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *