ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонтом на Словацького займається прокуратура

|

Прокуратура Львова проводить перевірку використання коштів під час ремонту вулиці Словацького. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив в.о. начальника КРУ у Львівській області Юліан Дзямба. За його словами, зараз прокуратура проводить перевірку цієї ситуації, і представники КРУ також залучені до неї.

Подробиць перевірки він не повідомив, зважаючи на те, що вона все ще триває; однак запевнив, що журналістів повідомлять про її результати.

15 листопада депутат Львівської міської ради Зеновій Сірик скерував запит щодо ремонту вулиці Словацького. У депутата виникли підозри, що ремонт виконано неякісно.

За його словами, є підозра, що інженерні мережі під дорожнім покриттям вулиці не поміняли. Відтак у відповідному запиті депутат попросив надати інформацію про те, хто виконував відповідне проектне завдання і хто був відповідальний за проведення робіт

«Є неперевірені дані, що до значної кількості інженерних мереж ніхто не брався. Це означає, що як тільки якусь інженерну мережу, чи кабель, чи, не дай Бог, водопровід раптом прорве, то наново покладене покриття треба буде зривати, щоб поміняти мережі. Я вважаю, що ми не можемо допустити такого марнотратства, оскільки кошти на реставрацію доріг у нас обмежені», – наголосив Зеновій Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *