ОСТАННІ НОВИНИ

ТК «Інтермаркет» відкрила новий торговий центр «Арсен» у Львові

|

Новий торговий центр мережі «Арсен» відкрила сьогодні торгова компанія «Інтермаркет» на вулиці Патона у Львові. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Площа торгового центру – 13000 кв. м.; половину її відведуть під якірний супермаркет «Арсен» з асортиментом товарів понад 30000 найменувань. Іншу частину приміщення центру займуть престижні торгові мережі. Для відвідувачів у центрі працюватимуть супермаркет побутової техніки, піцерія, автосалон, магазини одягу та аксесуарів, банкомати, пункт обміну валют. Автомобільна стоянка біля центру розрахована на 200 паркувальних місць.

За словами голови спостережної ради ТК «Інтермаркет» Романа Шлапака, цей центр став найбільшим торговим центром компанії у Львові. «Вже наступного року у наших планах відкриття двох торгово-розважальних центрів площею 32500 кв.м. та 96000 кв.м.» – зазначив він.

За його словами, наступного року львів’янам запрезентують формат, надзвичайно розвинений у Європі – торгово-розважальний центр, де буде представлений не лише торговий, а й розважальний сектор.

Загальна сума інвестицій в об’єкт склала приблизно 100 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *