ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада перейматиметься палацами, сміттєзвалищем, ДТП та залізничними квитками

|

Чергова XVIII сесія Львівської обласної ради розпочне свою роботу у вівторок, 18 грудня, повідомляє прес-служба ЛОР.

Серед орієнтовного переліку питань до уваги депутатів запропонують звіт міського голови Андрія Садового щодо виконання рішення обласної ради від 04.07.06 № 49 “Про експлуатацію Львівського сміттєзвалища в селі Грибовичі”. Також депутати слухатимуть звіт начальника управління майном спільної власності Миколи Бандри. Щодо майнових питань доповідатиме голова постійної комісії Юрій Моравецький.

Про затвердження Тимчасового положення про порядок розробки, обговорення і затвердження зміни меж населених пунктів та районів у Львівській області доповідатиме голова постійної комісії Євген Буба. Крім того, розглядатимуть питання про створення Науково-консультативної ради комунального підприємства Львівської обласної ради “Реставрація та управління замками і палацами Львівщини».

Щодо ситуації із залізничними квитками для населення в передсвяткові та святкові дні інформуватиме на сесії обласної ради начальник ДТГО “Львівська залізниця”. У порядку денному також затверджено питання про стан дотримання правил дорожнього руху на території Львівської області та Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *