ОСТАННІ НОВИНИ

Засідав оргкомітет із проведення Євро-2012

|

Засідання оргкомітету із проведення у Львові чемпіонату Європи з футболу 2012 року відбулося сьогодні у Львівській обласній державній адміністрації, повідомляє прес-служба обласної адміністрації.

У нараді взяли участь співголови оргкомітету голова облдержадміністрації Петро Олійник та голова обласної ради Мирослав Сеник, а також заступник міського голови Львова Олег Синютка та начальники профільних управлінь та служб, задіяніу підготовці проведення Євро-2012 уЛьвові.

Голова облдержадміністрації Петро Олійник зазначив, що сьогодні настає дуже важливий момент роботи, оскільки до 30 грудня оргкомітету необхідно подати „Регіональну комплексну програму” до Кабінету Міністрів України.

Під час нарадирозглянуто доповіді О. Синютки, начальника Львівської залізниці М. Мостового щодо питання реконструкції та приведення до європейських норм львівського аеропорту, залізниці та автомобільної транспортної системи міста та області.

Заслухано доповідь заступника начальника управління культури облдержадміністрації Андріана Кліща та начальника відділу охорони культурної спадщини Василя Івановського щодо розвитку комплексної програми туризму у Львові та області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *