ОСТАННІ НОВИНИ

На «Аукціон надій» першими відгукнулися Гришко, Ващук та Андрухович

|

Першими відомими особистостями, що відгукнулися на студентську ініціативу «Аукціон надій», стали оперний співак Володимир Гришко, футболіст національної збірної України Владислав Ващук та письменник Юрій Андрухович. Про це повідомили у прес-службі Університету банківської справи НБУ.

Загалом на сьогодні зібрано 10 лотів, стартова ціна кожного з них – тисяча гривень. Володимир Гришко передав організаторам венеціанську маску, яка побувала в найбільших містах України під час туру маестро «Обличчя нової опери». Концепцію дизайну цієї маски розробила українська модельєрка Вероніка Чекалюк.

Захисник української збірної з футболу Владислав Ващук передав лот із колекції торгівельної марки одягу «WAWA», власником якої він є. Для «Аукціону надій» футболіст передав стильну спортивну футболку із нової колекції та пам’ятне фото із своїм автографом.

Юрій Андрухович запропонував власний підпис на авторських книгах та платівку з проекту «САМОГОН», який сьогодні презентуватимуть у Львові у клубі «Лялька».

Решту лотів організатори аукціону тримають у таємниці. Про них можна буде довідатися безпосередньо на аукціоні, який відбудеться 25 грудня о 18 годині.

Нагадаємо, що за зібрані кошти цьогоріч закуплять медичне обладнання для комунального міського пологового будинку №1, що на вулиці Мечнікова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *