ОСТАННІ НОВИНИ

Журнал «Ї» відзначив Джемільова та Фінберга за інтелектуальну відвагу

|

Незалежний культурологічний часопис “Ї” вшосте відзначив орденом “За інтелектуальну відвагу” найдостойніших українців, повідомляє Zaxid . Net .

За рішенням Капітули незалежного культурологічного часопису “Ї”, за наполегливу, послідовну, несхибну і невпинну мужність у відновленні і збереженні національної і громадянської гідності кримськотатарського народу в Україні, орденом “За інтелектуальну відвагу” було нагороджено Голову Меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата України Мустафу Джемільова. Також кавалером ордену “За інтелектуальну відвагу” за видання найбільшої в Україні серії філософсько-релігійних і інтелектуальних текстів, за організацію конструктивного інтелектуального українсько-єврейського діалогу було відзначено головного редактора, автора, видавця, громадського діяча Леоніда Фінберга.

Відзнакою від часопису “За добру справу” цього року були удостоєні Петро Рихло – за багаторічну перекладацьку працю задля відтворення неповторної багато культурності Буковини, та автори і виконавців проекту “Серія альбомів: Коломия у давній поштівці” Валерій Ковтун та Іван Монолатій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *