ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада готує Регіональну програму підготовки до ЄВРО-2012

|

Формування обласної програми “Назустріч інвесторам” на 2008 рік обговорили під час засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань інвестиційної діяльності та транскордонного співробітництва. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Як зазначив голова постійної комісії Йосип Хром’як, головна мета цієї програми – зрушити ситуацію в області, активізувати роботи з інвестиційної привабливості нашого регіону. На наступний рік на виконання заходів цієї програми пропонують закласти в бюджеті 1 мільйон 100 тисяч гривень. Цього року на виконання цієї програми з обласного бюджету надано 650 тисяч гривень.

Начальник управління інвестиційної політики та просторового розвитку ЛОДА Ганна Олексюк представила на розгляд депутатів проект промислового технопарку “Черляни”, який після доопрацювання комісія винесе на сесію Львівської обласної ради.

На засіданні також розглянули план проведення інвестиційних форумів та виставок у Львівській області у 2008 році, розроблений управлінням інвестиційної політики та просторового розвитку ЛОДА.

На наступному засіданні депутати розглянуть розрахунки до заходів на 2008 рік, подані управлінням міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

Депутати обговорили перелік питань, які комісія пропонуватиме на розгляд сесії Львівської обласної ради у першому півріччі 2008 року. Це – питання “Про затвердження Інвестиційної програми Львівської області на 2008 рік” та “Про затвердження “Регіональної програми підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи “ЄВРО-2012″ у м. Львові”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *