ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться конференція «Ближче до Польщі»

|

Конференція «Ближче до Польщі», де відомі польські та українські професори дискутуватимуть щодо перспективи українсько-польської співпраці та продовження стипендійних програм, відбуватиметься 17 – 18 грудня у Львові. Про це повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв’язків Українського католицького університету. На зустріч приїдуть також стипендіати, що брали участь у різних польських освітніх, наукових та художніх програмах.

Конференція проходитиме у Львівському національному університеті ім. Івана Франка та Українському католицькому університеті.

«Мета цієї зустрічі – створити форум для обміну думками щодо перспектив подальшої співпраці між учасниками цих програм. У майбутньому планують заснування Клубу стипендіатів, які матимуть власний веб-сайт, де представлятимуть досягнення та проекти, обговорюватимуть проблеми, пов’язані зі співпрацею з польськими партнерами, тощо», –зазначила радник відділу культури і науки Посольства Республіки Польща в Києві Ольга Гнатюк.

Організаторами конференції є посольство Республіки Польща в Україні, Львівський національний університет імені Івана Франка та Український католицький університет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *